Hallo.
Fært å tia flyr. Nå har vi blitt til jenter 13, og seriespillet for 2015/16 er i gang. Vi har fått Odd Asmund Skogen som ny trener, og Jørn og Sten er fremdeles med oss. Dette ser skikkelig bra ut. Sluttspillet i beachèn i Sandefjord endte med to kjappe tap, men vi er selvfølgelig stolte over å kommet oss så langt. Super helg i Sandefjord.
I år skal vi spille mot litt andre lag enn det vi er vant med, og vi må påregne noe mer reising til enkelte av kampene, så dette blir spennende.

Ann Jeanette
10.10.2010


 

 
 

Hei igjen.
Plutselig ble det 2015.
Sesongen 2014/15 er delt opp i to deler. En del før jul (resultater - tabell), og èn del med nytt oppsett og en del nye og ukjente motstandere fra nyttår og utover. Det betyr at vi får noen morsomme utfordringer og at vi må reise litt mer til en del av kampene (kampoppsett). Jeg tror at denne våren blir minst like innholdsrik og spennende som tidligere runder, og jeg gleder meg til å komme på banen igjen etter å gjennomført en lang og vellykket "lat-jul".

Ann Jeanette
03.01.2015


 

 
 

Hei.

Nå er seriespillet ferdig for i år og vi endte opp på en fjerdeplass. Ikke så verst det da. Vi har igjen Ål cup før vi er helt ferdig som elleve års lag.
Deretter går vi rett på beachhåndball J 12 i beachserien  2014/15, med første kamp i Hønefoss onsdag den 7. mai. DETTE BLIR GØY.

Ann Jeanette
20.04.2014
 

 
 


 
 
 

Hei.

Jeg har spilt for Vikersund håndball (Wildcats) i ca. to og et halvt nå. Vi trener to ganger i uka fast, og i tillegg til treningene med laget mitt (J11), trener jeg noen ganger i sammen med J12. Hjemmebanen vår er Modumhallen i Åmot. Våre trenere (Sten og Jørn) har i sammen med laglederne (Trine Lise og Grethe) lagt ned en kjempeinnsats, og bidratt til at laget vårt har gjort store fremskritt, noe som har blitt synliggjort gjennom kampresultatene våre.Vi startet med seriespill i år, og ligger ganske så godt an der (vi er ikke så lett å slå, skjønner dere).
I år deltok vi på Vestfossen cup og Åssiden cup, noe som var kjempegøy, med mye håndball og andre sosiale aktiviteter (disco m.m.). Til neste år er vi meldt på til Ål cup. Gleder meg.

Ann Jeanette
21.11.2013

 

 
   

Laget mitt